Hostimi ne ABCom

ABCom ofron nje sherbim te sigurt ne lidhje me emrin e domainit tuaj, Domain Name Service (DNS), aplikacioni ne te cilen serverat tane pergjigjen ose perfaqesojne kundrejt nje IP-je lokalizimin e emrit te domain-it tuaj ne WEB.

Ne ju sherbejme nje numri te gjere klientesh si individual qe kerkojne prezencen e tyre ne Internet deri te korporatat dhe bizneset e medha.

Hapi i pare qe ju nevojitet ne krijimin e nje website eshte fillimisht te regjistroni nje domain name. Cdo domain name perbehet nga dy pjese (labels), emri i zgjedhur dhe top-level domain (TLD) name, qe ndahen nga pika (.com, .org, .net). Pasi te keni regjistruar domain name dhe te keni krijuar website tuaj, do ju duhet qe kete te fundit ta vendosni ne nje server (hostoni), ne menyre qe te publikohet ne Internet.

Keshtu nese ju keni nje website apo po planifikoni qe te krijoni nje, ne ju ofrojme sherbimin HOSTIM ne menyre qe te kenaqim kerkesat tuaja.

 

Ne ju ofrojme:

 • Regjistrimin e emrit (Domain name) tuaj (.com,.org,.net), nese ju akoma nuk keni domain name tuaj, dhe kerkoni ndihme, ne mund te regjistrojme emrin tuaj ne InterNIC ose mund tju ndihmojme ta regjistroni ate prane AKEP (per domainet qe mbarojne .al).
 • Vetem per 25 Euro/vit ju mund te keni nje emer Domaini ne Internet.

Perfitimet:

 • Paketë e plotë që përfshin Domain Name Service , 5 adresa e-maili, 1 baze te dhenash dhe publikimin e faqes tuaj Web
 • Ju sigurojme një vend të sigurtë, të qendrueshëm dhe të shpejtë për websiten tuaj
 • Një Panel Kontrolli të thjeshtë për të manaxhuar perdoruesit dhe e-mailat tuaj

Parametrat teknik:

 • Machine Engine: HP Proliant
 • OS: BlueQuartz 5100R, Linux CentOS
 • Webserver: Apache 2
 • PHP: 5.x
 • MySQL: 5.x
 • Webmail: OpenWebmail 2.52
 • Mailserver: Sendmail
 • FTP server: VSFTPD
 • Web Statistika: Webalizer
Te gjitha te drejtat te rezervuara. Riprodhimi dhe shpërndarja është e ndaluar. © ABCom sh.p.k 2018

  Ne jemi në linjë - Filloni Bisedën