Partneret

Sistemi i telefonisë 3CX i përshtatshëm për Windows është IP PBX i bazuar në program që zëvendëson centralin PBX/PABX fizik. IP PBX i 3CX është zhvilluar veçanërisht për sistemet operative Windows dhe bazohet në standartin SIP, duke e bërë më të lehtë menaxhimin dhe duke lejuar përdorimin e një telefoni SIP (software apo hardware).

 

 

Dinstar Technologies Co, Ltd A është një nga ndërmarrjet më të mira globale të telekomunikacionit, e përkushtuar për VoIP, komunikim të unifikuar dhe të rrjetit mobile wireless, prej më shumë se 12 vjetësh.

Dinstar ka linjën më të plotë të produkteve gateway VOIP, duke përfshirë GSM / CDMA / LTE Wireless Gateway, E1 / T1 trunk Gateway, FXS FXO / Analog Gateway, SIMBANK dhe sistemin SIMCLOUD etj

Produktet dhe shërbimet Dinstar janë gjerësisht të njohur nga operatorët e telekomit, integratorët e sistemeve dhe ndërmarrjet në mbarë botën.

Te gjitha te drejtat te rezervuara. Riprodhimi dhe shpërndarja është e ndaluar. © ABCom sh.p.k 2018

  Ne jemi në linjë - Filloni Bisedën