Pikat e shitjes

Dyqanet ABCom   Dyqanet Vodafone qe ofrojne sherbime ABCom    

Portimi i numrit Fiks

ABCom ju lejon te mbani numrin tuaj fiks dhe te kaloni nen operatorin ABCom, te flisni me tarifat me te ulta ne treg dhe te kurseni deri ne 80% te fatures mujore.   Tiranë Prill 2013 Deshirojmë tju njo

Siguria ne Internet/TV

ABCom e merr shume seriozisht sigurine ne Internet, dhe promovon nje perdorim te sigurte e te pergjegjeshem te teknologjise online sidomos nga femijet dhe adoleshentet.   Keshilla per Prinderit: Mesoni gjthcka m
Te gjitha te drejtat te rezervuara. Riprodhimi dhe shpërndarja është e ndaluar. © ABCom sh.p.k 2018

  Nuk jemi në linjë - Dërgo mesazh