|
 

FAQ

  FAQ Të Përgjithshme     ...

Historiku

Themeluar në Prill 1998 ABCom u bë shumë shpejt ISP më...

Punësim

Krahas investimeve të mëdha në fushën e teknologjis&eum...

Teknik FO & Wireless

E ardhmja është ABCom

Nëse mendoni se keni energjinë e duhur për të sfiduar mundësitë që ofrohen për ju nga ABCom, kompania e parë në Shqipëri, e cila prezanton ekskluzivisht për konsumatorin produktin 3N1, Internet, Televizion Dixhital Kabllor dhe Telefoni Fikse, një mundësi e shkëlqyer vjen për ju.

Ne jemi një kompani që rritet me shpejtësi dhe që vlerëson cdo punonjës me ambicie profesionale, duke sjellë një mentalitet të ri përsa i përket politikave të kompanisë dhe burimeve të saj njerëzore.

Në kuadër të zgjerimit të kompanisë dhe portofolios së produkteve të saj, kompania kërkon të rinj profesionistë me eksperiencë për pozicionin " Teknik FO & Wireless”, ne degen e saj ne qytetin e Durresit.

 

Përgjegjësitë:

 • Kryerje e  Instalime dhe Suporte klienteve me Fiber Optike, dhe Radio Wireless
 • Ofrimi i klientëve me informacion mbi produktet dhe shërbimet e ofruara
 • Kryerja e instalimit / mirëmbajtjes së Lidhjeve Wireless dhe ndihmës në konfigurimin në site
 • Ngritja e problemeve që kërkojnë mbështetjen e L3 tek departamenti përkatës.
 • Bashkëpunon me inxhinierët e suportit ne lidhje telefonike për probleme te ndryshme.
 • Kryerja e instalimeve të reja ose riparimi i punës në standardet më të larta të kompanisë.
 • Mbështet projekte të ndryshme civile dhe  llogjistike

Profili:

 

 • Diploma e shkollës së lartë përbën avantazh
 • Aftësi shumë të mira komunikimi
 • Aftësi të punojë nën presion.
 • Përgjegjshmëri në kryerjen dhe raportimin e detyrave.
 • Njohuri ne punet me Fiber Optike, Gepon, Splicing etj
 • Njohuri te mira ne instalimet me Radio Wireless

Do të konsiderohet avantazh:

 • Eksperienca pune të mëparshme

Të nderuar kandidatë, ABCom është një kompani që ofron mundësi të shkëlqyera promovimi dhe karriere. Kjo mund të jetë mundësia juaj.

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë një CV dhe një Letër Interesi në abcomhr@abcom.al ose në Zyrën e Burimeve Njerëzore të ABCom në adresën:ABCom Shpk, Rr. Dëshmorët e 4 Shkurtit, Kompleksi Green Park, Kulla 2, Kati V, Tiranë.

Për cdo informacion të mëtejshëm ju lutem të vizitoni faqen tonë www.abcom.al

 

Aplikimet do te pranohen deri ne daten 10 shtator 2017.


Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Te gjitha te drejtat te rezervuara. Riprodhimi dhe shpėrndarja ėshtė e ndaluar. © ABCom sh.p.k 2016

  Nuk jemi në linjë - Dërgo mesazh