|
 

Lajmet e fundit

Ndryshimi i tarifave te thirrjeve kombëtare dhe ndërkombët...

Brandi

Logoja e ABCom dhe elementet e tjera grafike identifikuese të Mark&eum...

Punësim

Krahas investimeve të mëdha në fushën e teknologjis&eum...

Perfaqesuese Shitjesh Tirane

E ardhmja është ABCom

ABCom është kompania nr. 1 në fushën e telekomunikacionit në Shqipëri si edhe e vetmja që ka futur për herë të parë në tregun shqiptar shërbimin 3N1. E themeluar në prill të vitit 1998 ABCom ka ndërtuar një eksperiencë të madhe në ofrimin e shërbimeve: Internet, Televizion Kabllor Dixhital, Telefoni Fikse, etj.

ABCom është provideri i parë në Shqipëri që ka implementuar teknologjinë dixhitale dhe është novator dhe lider në ofrimin e shërbimeve të cilësisë së lartë dixhitale kabllore bazuar në teknologjinë më të fundit të fibrës Optike.

ABCom ka si mision maksimalizimin e jetës së konsumatorit duke zhvilluar zgjedhjet telekomunikuese më inovative, duke qenë lider i teknologjisë dhe urë lidhëse me të ardhmen.

Në kuadër të zgjerimit të prezencës së saj në Shqipëri, kompania kërkon të rinj profesionistë me eksperiencë për pozicionin " Perfaqesuese Shitjesh”, në pikat e saj të shitjes në zonat e Kamzës dhe Institutit Bujqësor.

 

Përgjegjësitë:

  • Tu siguroje konsumatoreve rezidencial  informacionet rreth komanise, produketeve dhe sherbimeve, me synim procesin e shitjes. 
  • Kryen aktivitetet e shitjes, me qëllim për të përmbushur nevojat e konsumatorëve dhe për të përmbushur objektivat e shitjes te përcaktuara  paraprakisht. (duke nisur me  nevojen e identifikimit, propozimit, konkluzioneve rreth produktit qe do te shitet, nenshkrimin e kontratave, dhenien e informacioneve te sakta dhe funksionet e pershtatshme per kryerjen e lidhjes).
  • Të marrë të dhëna nga klientët në lidhje me nevojat, performancën e shërbimeve dhe imazhin e kompanisë.
  • Te percjelle kerkesat e konsumatoreve, qe nuk mund te zgjidhen menjehere, tek strukturat e duhura brenda kompanise.
  • Te pergatise raportet ditore rreth performances se shitjeve, shoqeruar me komentet e bera nga konsumatoret.
  • Te nderveproje me klientin, me teknika te pershtatshme komunikimi, duke synuar konkludimin e procesit te shitjes/mbajtjes. 

 

Profili:

Diplome universitare preferohet ne Fakultetin Ekonomik

Aftesi te shkelqyera komunikimi.

Njohuri informatike shoqeruar me aftesine per te mesual aplikimet e software-it te shitjeve. Normalisht kjo mesohet permes nje experience ne shitje 1-3 vjecare.

Aftesi per te punuar ne nje sistem me turne.

Aftesi per te perftuar njohuri te reja nepermjet trajnimit.

 

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë një CV dhe një Letër Interesi në abcomhr@abcom.al ose në Zyrën e Burimeve Njerëzore të ABCom në adresën:ABCom Shpk, Rr. Dëshmorët e 4 Shkurtit, Kompleksi Green Park, Kulla 2, Kati V, Tiranë.

Për cdo informacion të mëtejshëm ju lutem të vizitoni faqen tonë www.abcom.al


Vetëm aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Te gjitha te drejtat te rezervuara. Riprodhimi dhe shpėrndarja ėshtė e ndaluar. © ABCom sh.p.k 2016

  Ne jemi në linjë - Filloni Bisedën