Lajmet e fundit

Ndryshimi i tarifave te thirrjeve kombëtare dhe ndërkombët...

Historiku

Themeluar në Prill 1998 ABCom u bë shumë shpejt ISP më...

FAQ

  FAQ Të Përgjithshme     ...

Magazinier per degen Berat

E ardhmja është ABCom

Nëse mendoni se keni energjinë e duhur për të sfiduar mundësitë që ofrohen për ju nga ABCom, kompania e parë në Shqipëri, e cila prezanton ekskluzivisht për konsumatorin produktin 3N1, Internet, Televizion Dixhital Kabllor dhe Telefoni Fikse, një mundësi e shkëlqyer vjen për ju.

Ne jemi një kompani që rritet me shpejtësi dhe që vlerëson cdo punonjës me ambicie profesionale, duke sjellë një mentalitet të ri përsa i përket politikave të kompanisë dhe burimeve të saj njerëzore.

Në kuadër të zgjerimit të kompanisë dhe portofolios së produkteve të saj, kompania kërkon të rinj profesionistë me eksperiencë për pozicionin " Magazinier”, ne degen e saj ne qytetin e Beratit.

 

Përgjegjësitë:

 • Harton fletehyrje/fletedalje ne baze te faturave shoqeruese.
 • Kontrollon ne prani te dorezuesit te mallit artikujt dhe raporton mbi to.
 • Kontrollon mallrat qe behen dalje nga magazina.
 • Kryen numerimin fizik te magazines.
 • Rregjistron fletehyrje/fletedalje ne modulin e magazines.
 • Raporton mbi gjendjen e magazines.
 • Kryen cdo detyre tjeter te kerkuar nga supervizori.

Profili:

 

 • Diplomë e shkollës së mesme,  (diploma e shkollës së lartë përbën avantazh)
 • Aftësi shumë të mira komunikimi
 • Aftësi të punojë nën presion.
 • Përgjegjshmëri në kryerjen dhe raportimin e detyrave.
 • Njohuri e gjuhës angleze, përbën avantazh.

Do të konsiderohet avantazh:

 • Eksperienca pune të mëparshme

Të nderuar kandidatë, ABCom është një kompani që ofron mundësi të shkëlqyera promovimi dhe karriere. Kjo mund të jetë mundësia juaj.

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë një CV dhe një Letër Interesi në abcomhr@abcom.al ose në Zyrën e Burimeve Njerëzore të ABCom në adresën:ABCom Shpk, Rr. Dëshmorët e 4 Shkurtit, Kompleksi Green Park, Kulla 2, Kati V, Tiranë.

Për cdo informacion të mëtejshëm ju lutem të vizitoni faqen tonë www.abcom.al


Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Te gjitha te drejtat te rezervuara. Riprodhimi dhe shpėrndarja ėshtė e ndaluar. © ABCom sh.p.k 2016

  Ne jemi në linjë - Filloni Bisedën