Punësim

Krahas investimeve të mëdha në fushën e teknologjis&eum...

FAQ

  FAQ Të Përgjithshme     ...

Pikat e shitjes

Tiranë Durrës Vlorë Shkodër Lushnje Elbasan K...

Specialist i Churn-it

E ardhmja është ABCom

ABCom është kompania nr. 1 në fushën e telekomunikacionit në Shqipëri si edhe e vetmja që ka futur për herë të parë në tregun shqiptar shërbimin 3N1. E themeluar në prill të vitit 1998 ABCom ka ndërtuar një eksperiencë të madhe në ofrimin e shërbimeve: Internet, Televizion Kabllor Dixhital, Telefoni Fikse, etj.

ABCom është provideri i parë në Shqipëri që ka implementuar teknologjinë dixhitale dhe është novator dhe lider në ofrimin e shërbimeve të cilësisë së lartë dixhitale kabllore bazuar në teknologjinë më të fundit të fibrës Optike.

ABCom ka si mision maksimalizimin e jetës së konsumatorit duke zhvilluar zgjedhjet telekomunikuese më inovative, duke qenë lider i teknologjisë dhe urë lidhëse me të ardhmen.

Në kuadër të zgjerimit të prezencës së saj në Shqipëri, kompania kërkon të rinj profesionistë me eksperiencë për pozicionin " Specialist i Churn-it”.

 

Përgjegjësitë:

  • Ndjek klientet qe iu perfundon abonimi apo kontrata
  • Njeh proceset e shitjeve dhe trajton/kontakton klientet churn sipas ofertave te percaktuara per kete kategori. Monitoron ecurin dhe riabonimin e klienteve churn.
  • Mundeson krijimin e nje klime positive me klientet churn qe kontakton duke i sqaruar/bindur ata rreth avantazheve te sherbimeve tona.
  • Sqaron klientet churn rreth sherbimeve te reja dhe perfitimeve te tyre per ti bindur ata te riabonohen.
  • Negocion me klientet churn rreth mundesive te riabonimit te tyre sipas nje skeduli te percaktuar.
  • Zgjidh problematikat klienteve churn ne bashkepunim me sektoret e tjere per te siguruar kthimin e tyre ne kliente aktiv.
  • Raporton ne baze ditor tek Teamleader, Kordinatori Rajonal i shitjeve dhe Kordinatori Kombetar shitjeve.

 

 Profili:

-Diplomë universitare e preferuar në Shkenca Komunikimi

- Aftësi të shkëlyera komunikimi

- Aftësi produktive brenda limiteve kohore

-Aftësi organizative dhe pune në grup

-Sens i lartë përgjegjshmërie

 

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë një CV dhe një Letër Interesi në abcomhr@abcom.al ose në Zyrën e Burimeve Njerëzore të ABCom në adresën:ABCom Shpk, Rr. Dëshmorët e 4 Shkurtit, Kompleksi Green Park, Kulla 2, Kati V, Tiranë.

Për cdo informacion të mëtejshëm ju lutem të vizitoni faqen tonë www.abcom.al

Te gjitha te drejtat te rezervuara. Riprodhimi dhe shpėrndarja ėshtė e ndaluar. © ABCom sh.p.k 2016

  Ne jemi ne linje - Filloni Biseden