Historiku

Themeluar në Prill 1998 ABCom u bë shumë shpejt ISP më...

Punësim

Krahas investimeve të mëdha në fushën e teknologjis&eum...

Brandi

Logoja e ABCom dhe elementet e tjera grafike identifikuese të Mark&eum...

FAQ Tė Pėrgjithshme

 1. Çfarë është ISP?
 2. Çfarë është IP VPN?
 3. Çfarë është Dial up? Si të lidhem me Dial up?
 4. Çfarë është ADSL?
 5. Çfarë është PPPoE?
 6. Çfarë është VoIP?
 7. Çfarë është Domain Name?
 8. Çfarë është Ethernet?
 9. Çfarë është nje modem kabllor?
 10. Çfarë modemi kam ne shtepi?
 11. Çfarë duhet te bej nqs moti është i keq dhe ka rrufe?
 12. Çfarë ndodh në rast se kryhet një instalim i ri tek një klient ekzistues?
Te gjitha te drejtat te rezervuara. Riprodhimi dhe shpĆ«rndarja Ć«shtĆ« e ndaluar. Ā© ABCom sh.p.k 2016

  Nuk jemi në linjë - Dërgo mesazh