Lajmet e fundit

  Njoftim nga Vodafone Albania & ABCom për promocionet &...

Punësim

Krahas investimeve të mëdha në fushën e teknologjis&eum...

Historiku

Themeluar në Prill 1998 ABCom u bë shumë shpejt ISP më...

 

 

 

Tiranë


 

Kamëz

 

 

Vorë

 • VF Shop Vorë: Ngjitur me Union Bank

 

 

Durrës

 

 

Vlorë

 

 

Shkodër

 

 

Lushnje

 

 

 

 

Gramsh

 • VF Shop Gramsh: Lagja Sporti, Nr. 1, tek Përroi, Gramsh

 

 

Elbasan

 

 

Krujë

 • VF Shop Krujë: Qender Kruje, ngjitur me Albtelecom, Krujë

 

 

 

 

Berat

 • VF Shop Berat: Shetitorja kryesore në qendër të qytetit, Berat

 • VF Shop Berat 2: Lagja “ Sheshi Agencise dhe Autobuzave”, Berat

 • VF Shop Berat 3: Lagja “ Donika Kastrioti” pranë Spitalit, Berat

 • VF Shop Berat 4: Lagja “ Muzakaj”, Berat

 

 

Kuçovë

 • VF Shop Kuçovë: Lagja “ Llukan Prifti” në krah të Albtelecom, Kuçovë

 

 

Korçë

 • VF Shop Korçë: Kryqëzimi Blvd. Republika dhe Rruga Guri Stratobardha, Nr. 2, Korçë

 • VF Shop Korçë: Rr. “Themistokli Germenji” Pallati 3, Apt 2, Korçë

 • VF Shop Korçë: Rr. “Niko Kovaci”, Bar kafe Pallati Sportit, Korçë

 • VF Shop Korçë: Rr. “Fan Noli”, Pazari i Korçës, Korçë

 

 

Kavajë

 

 

Rrogozhinë

 • VF Shop Rrogozhineë: Sheshi qendror, ngjitur me BKT. Rrogozhinë

 

 

 

 

Peqin

 • VF Shop Peqin: Lagja “Xhamia”, Peqin

 

 

 

 

Te gjitha te drejtat te rezervuara. Riprodhimi dhe shpërndarja është e ndaluar. © ABCom sh.p.k 2018

  Nuk jemi në linjë - Dërgo mesazh